Du tror det måske ikke, men gode og behagelige cykelhjelme behøver ikke nødvendigvis koste en formue. Faktisk flyder markedet med gode og holdbare cykelhjelme til billige og overkommelige priser. Find eksempelvis billige cykler fra mærkerne Hövding, INNERGY og ABUS. Der er mange muligheder! Læs med herunder, og få en oversigt over sikre cykelhjelme, der ikke koster en formue.

Den oppustelige Hövding cykelhjelm

En af de bedste, og billigste, cykelhjelme på markedet er den smarte Hövding cykelhjelm. Hövding cykelhjelme er ikke kun den smarte og sikre løsning, men også den billige og fleksible løsning. Hövding cykelhjelmen er nemlig oppustelig, og den tilpasser sig derfor dit hoved perfekt, når du bevæger dig rundt i den hæsblæsende trafik. Når du tager den oppustelige cykelhjelm på, og gør dig klar til at cykle, justeres den efter dine behov som en krave rundt om halsen. Opfanger følerne i kraven bevægelse i form af en ulykke, vil airbaggen oppustes på 0,1 sekund. Du vil med sikkerhed føle dig sikker i trafikken med en af de smarte, oppustelige Hövdinge cykelhjelme.

Klassisk INNERGY cykelhjelm

Hvis du blot ønsker en enkel og klassisk cykelhjelm, der ikke koster en formue, skal du med sikkerhed investere i den fine INNERGY cykelhjelm. Denne cykelhjelm har en standardpris på 299 kroner, og du behøver derfor ikke spendere mange penge for sikkerhed i trafikken. Hjelmen sidder behageligt på hovedet og forstyrrer dig ikke, når du cykler rundt i trafikken. INNERGY cykelhjelmen passer perfekt til de kortere hverdagsture, hvor cykelhjelmen blot skal hurtigt på og af igen. Fordelen ved INNERGY cykelhjelmen er desuden, at den har et meget simpelt, råt design. Yderst på hjelmen sidder skyggen, der beskytter dig mod solens stråler. Denne gør det desuden lettere at cykle i solrigt og varmt vejr.

Farverig ABUS cykelhjelm

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du investere i en af de billige ABUS cykelhjelme. Disse cykelhjelme har en standardpris på 400 kroner, og du behøver derfor ikke spendere en bondegård på en flot og sikker cykelhjelm. Det specielle ved ABUS cykelhjelmene er, at de kommer i mange forskellige, flotte farver. Du kan eksempelvis finde en cykelhjelm med farvekombinationerne blå og grøn. Det er ikke alle, der ønsker at være vovet med de fine farvekombinationer, og du kan derfor også finde en simpel, sort ABUS cykelhjelm. ABUS er en af de mest populære cykelhjelme mærker på markedet, da de leverer billig og effektiv sikkerhed i trafikken.