Måske er den gamle vaskemaskine brudt sammen, og ikke står til at kunne repareres, den gamle har udtjent sine år i brug eller også skal der bruges en ekstra industrivaskemaskine grundet øget effektivitet. Industrivaskemaskiner kan være forholdsvis dyre, og derfor kræver processen med at finde den rigtige til ens behov også sammenligning mellem de forskellige produkter, da markedet er meget bredt.

Segment industrivaskemaskiner henvender sig til

Ligeledes som markedet for industrivaskemaskiner er bredt, så er segmentet for brancher og virksomheder, der kan få brug for dem også. Om dit behov dækker rene klude, viskestykker og tjenerforklæder indenfor restaurationsbranchen, en frisør som gør brug af mange håndklæder dagligt, der skal vaskes eller arbejdstøj indenfor industri. Industrivaskemaskine kan altså henvende sig til en lille virksomhed, der blot har brug for en, men også til en større virksomhed eller organisation, der kan have brug for et større antal maskiner.

Der er stort forskel fra de forskellige brancher for, hvor stor vaskemaskinens kapacitet skal være, hvor man kan finde nogle med 5-10 kilo, 11-25 kilo og helt fra 26-125 kilo, hvilket gør du kan finde en, som passer til dit forbrug.

Hvorfor er en husholdningsmaskine ikke nok?

Som allerede nævnt er der ofte brug for at vaske større mængder i mange erhverv, og derfor er en vaskemaskine med større kapacitet langt mere praktisk. Derudover vasker de også hurtigere, der igen er en fordel, når man skal bruge fx klude, håndklæder, forklæder, arbejdstøj osv. ofte sit arbejdet. En anden ting ved industrivaskemaskiner er også den effektivitet man opnår, hvor der både er tale om energieffektivitet pr. vask, men besparelse i forhold forbrug af vand, sæbe og strøm sammenlignet med, hvad du ville bruge på at vaske samme mængde i en husholdningsmaskine. Når man som virksomheds står med meget vask, er det også vigtigt, at der vaskes så det lever op til standarter i forhold til renhed.