Vinterferien nærmer sig, og det kolde vejr byder tilsyneladende ikke på nogle sjove eller spændende aktiviteter. Dog er der en masse fantastiske ting, du kan fylde kalenderen med i vinterferien. Et par af disse ting kan du læse om her.

Vinterhygge derhjemme

Hvem siger, at det ikke er hyggeligt at være hjemme? Der er nemlig utroligt mange ting, som man kan hygge sig med at lave derhjemme, mens vejret står på minusgrader udenfor.

Du kan bare tage dine haflinger sutsko på og finde på en masse sjove aktiviteter. Du kan for eksempel købe ørekæder og lave dine egne smykker.

Du kan også købe en masse forskellige ingredienser, som du kan bruge til at lave eksperimenterende og velsmagende retter. Du kan også tage brætspillene frem og spille løs sammen med familien. Der er ingen grænser for dig, hvis du vil vinterhygge derhjemme.

Gå ture i vintervejret

Du kan også gå en masse hyggelige ture i vintervejret. Her gælder det bare om at have den rette beklædning på, så du ikke kommer til at ryste af kulde, mens du går. Det kan være, at der er bestemte steder, som vil være specielt hyggelige at gå henne. Så kan du planlægge ruten til dine gåture, så du sørger for, at du får set alt, hvad du vil.

Stå på skøjter

Der er typisk også gode muligheder for dig, som elsker at stå på skøjter. Hvis du således leder efter en sjov aktivitet til din vinterferie, kan du tage skøjterne på og suse hen over isen.

Lav en masse bål

Det kolde vejr lægger også op til at lave en masse bål i løbet af vinterferien. Hvis du således har mulighed for det, kan du sørge for at lave nogle fantastiske bål. Så kan familien hygge rundt omkring målet. Der kan eventuelt også smeltes nogle skumfiduser og laves nogle snobrød på bålet.